Lepäävä silta

Lepäävä silta

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Moskovassa palaa


Kuvassa venäläinen tikasauto on  pysähtynyt  katulampun  äärelle. Menossa on  lampunvaihto. On hyvä saada valoa kansalle.

Moskovassa palaa  tällä hetkellä historiallinen vanha luostari. Se on  merkityksellisen  vertaukuvallinen juttu kaikelle sille muulle, mitä itäisessä naapurissa juuri nyt tapahtuu. Luostari on tuonut uskonnon kautta  valoa kansalle. Putin on tuonut valoa kansalle. Öljy on tuuonut valoa kansalle.

Nyt härdelli on saamassa sellaiset mittasuhteet, että  asioita seuraava ihmispoloinen miettii kuumeisesti, millekaikelle tässä rakennetaan kulisseja. Luulen, että jotain on jossain juuri nyt tapahtumassa. me emme vain sitä tiedä vielä. Tämä näytelmä on luotu, jotta kiinnostuisimme siitä ja  tuijottaisimme  näyttämölle kuumeisesti, kun samaan aikaan jotain on tapahtumassa  jossain.


klo 09.50

Kymmenen minuuttia sitten ilmoitettiin, että Putin kone  olisi laskeutunut Pietariin. Samaan hengenvetoon sanottiin, että  40 000 miehen  sotaharjoitukset on määrätty  laitettavaksi käyntiin  läntisellä puolustusalueella

Seuraamme tilannetta mielenkiinnolla

09.55

Kohta ilmoitetaan, että se luostarin tulipalo on jonkun Niemisen sytyttämä/ virolaisen sytyttämä/ latvialaisen sytyttämä/ liettualaisen sytyttämä

2 kommenttia:

 1. Jr
  Jo luulin kun toissa yönä kesken syvimmän unen tuntemattomassa paikassa temmattiin hereille hirmuiseen taivaalliseen pauhuun, että nyt ne tulevat!
  Sotakoneet
  .
  Huh helepotus: pikajuna idästä kiiti täyttä vauhtia länttä kohti asemalla pysähtymättä.
  Että oli uskomattoman hurja, kova ja luja se pauhina!

  Enneuni?
  Idästä lux?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... minäkin olen nähnyt kummallisia unia viime aikoina.

   Eikä Vladimir juuri auta tilannetta, tai tee sitä helpommaksi. Tokkopa olisi niin, että sen luostarin tulipalo olisi jonkun virolaisen / suomalaisen / liettualaisen / latvialaisen sytyttämä ?

   Poista