Lepäävä silta

Lepäävä silta

torstai 5. maaliskuuta 2015

Huolenpitokeskusteluja


Tänään käymme huolenpitokeskusteluja. Nuoriso  ei ole niitä saanut tarpeeksi edellisessä elämässään, joten  oppilaitos paikkaa tilannetta ja yrittää etsiä ratkaisuja  ongelmiin. Kuusitoistavuotias ei ole vielä  kovin juridinen kohde keskusteluille, mutta  paremman puutteessa  on pakko tyytyä  ajdektiiviatribuuttiin koska objekti on  kaukana, jossain  opiskelijan kotipaikkunnalla.

Huoltajan kanssa keskustelujen käyminen  on siinäkin mielessä hankalaa, että  monen  nuoren  vanhemmat ovat eronneet ja huonoissa väleissä keskenään. Huolenpitokeskustelun mahdollinen kohde  on äitipuoli taikka isäpuoli. Saattaa joukossa olla tapauksia, joissa  äitipuolikin on jo nostanut kytkintä ja  nuori on jäänyt äitipuolen uuden  kumppanin hoiviin. Silloin sukulais- ja huoltajasuhteen selvittämiseksi  olisi käytävä sukututkimuskurssi ja  päästävä näihin nuorempiin kirkonkirjoihin käsiksi.

Kuvamme sesse on tyytyväinen Coktailspanieli Keski-Suomesta. Hänen  murheensa ovat suhteellisen pieniä. Mukissa on  raikasta vettä, muona tulee kaupan säkistä ja isäntä jaksaa vielä haulikon kanssa  kävellä maastossa. Hienoa elämää. Huolenpitokeskustelut käydään käden välityksellä ja silittäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti