Lepäävä silta

Lepäävä silta

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kuuma kiviVenäjällä kaali on kallistunut 63  prosenttia. Votka taas ei ole kallistunut, sillä sen hintaa säännöstellään. Tässä pari uutista  naapurimaastamme. Lisää uutisia odotamme, kunhan Kremlissä saadaan kamerat kuntoon, valaistus paikoilleen ja meikit valtiopäämiehen naamaan.

Viikonloppu on muutenkin uutisia täynnä. Tavallinen uutinen oli se, että hallituksen  touhut  sitten menivät juuri niin hassusti kuin pelättiin. Hallituksen onnistuminen olisi ollut uutinen. Nyt  kiemuroista saa oivallista aineistoa UUTISVUOTO- ohjelmaan. Se on sikäli surullista, että epäilemättä juuri näinä aikoina uutisissa  töpeksineet ihmiset yrittävät kaikin voimin  itse päästä UUTISVUOTO . ohjelmaan  nauramaan itselleen. Siinä jo katsojallakin hymy hyytyy.

Odotan erityisen kiinnostuneena illan UUTISVUOTO- ohjelmaa  myös toisen asian vuoksi. Minua kiinnostaa kovasti se,  annetaanko kilpailijoille tehtäväksi arvuutella sitä uutista, jossa lauma  tummia miehiä  raiskasi sattumanvaraisesti valitsemansa  nuoren naisen  Tapanilan  aseman lähistöllä.

Eilen kirjoittaja törmäsi marketin pihassa huippu-urheilijan. Hän oli jakamassa siellä kortteja ja  sälää ja ilmapalloja. Asuntoauton kyljessä oli teipattuna  suureen kokoon  hänen kuvansa.  Teki mieli mennä sanomaan neuvoja nuorelle miehelle, mutta koska olen  ollut viimeiset ajat hyvin  pirullisella päällä ja ikävän ihmisen maineessa, ajattelin, että  olkoon… Saan siitä sielulleni vammaan ja Taivaan Isä pudottaa  kuuman kiven päälleni. Ja kun  toinen lapsenlapseni syntyy   kesäkuussa, niin olisi sekin mukava nähdä ja  sitä pikkuista  kaupungin kaduilla  työnnellä.

Sitä paitsi urheilija  tuntui vahvalta ja lihaksikkaalta.

Teki mieli kumminkin sanoa, että hanki itsellesi ammatti ja vaimo ja  lopeta tuommoinen. Olisi hyvä, jos tällä kertaa vaaleissa menestyisivät henkilöt, jotka tulevat  yrityselämästä ja oikeista töistä. Nyt ei tarvita  sinne Eduskuntaan yhtään urheilijaa, eikä yhtään AY – aktivistia.  Kummallakaan  henkilöstöryhmälle ei ole suurta kokemusta tuottavan työn tekemisestä. Myös opettajat pitäisi siivota  pois ehdokkaiden  joukosta, ainakin väliaikaisesti tällä kertaa. Minä tunnen omani erittäin hyvin. Erityisen tarkkaan pitäisi varoa  sitä, että  vaalissa ei pääsisi eduskuntaan  sellaisia yliopiston naispuolisia  opettajia ja lehtoreita ja  tohtoreita, joilla on kaksiosainen – sukunimi.

Näin.


Jatkamme  askartelua keittiön puolella. Vaimo lähti  katsomaan balettia. Minä lupasin laittaa hänelle uunilohta, höyrytettyjä vihanneksia, kermaviilikastiketta ja  vihreää salaattia. Teille  uskallan uhitella ja kirjoitella, koska  lyhytaikainen  vapaus siihen euforisesti minua piiskaa. Ateriapalvelut on pakko hoitaa nöyryydellä ja suppealla suulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti