Lepäävä silta

Lepäävä silta

maanantai 26. lokakuuta 2015

Sebastian

Ovat erottaneen  hänet  uskonyhteydestä. Paavinuskoiset ovat aina olleet herkkiä  pannaan julistamiselle ja  karkottamiselle.

On siis huomattava ja muistettava tämä: Teuvo saa  toimia sekä takarivissä, että eturivissä, koska Teuvo todistetusti  ei ole uhka  muille kuin  hänelle itselle. Teuvo on arvokas, koska hän ylläpitää sosiaalisen kömpelyyden avulla karismakehää, joka  tuo äänestäjät  "messuun" säännöllisesti.

Sebastian oli uhka, koska hän ei   ole kova juomaan, hän ei ole ylipainoinen, hän käyttää rusettia ja  hän ei osaa olla  taviskansan tavoin  feodaalisen ja hierarkkisen  Liitonarkin tyytyväinen   pelastettu, vaan kyselee koko ajan, joko pian päästään tositoimiin.

Ja kääntäen

Paavi on pyhä

No, näitä lillukanvarsia  riittänee hallituksen tiellä. Niiden avulla  voidaan  toivottavasti pitää massat  tietämättöminä niistä  todellisista asioista ja uudistuksista, joita toivon mukaan suunnitellaan ja hiotaan kansakunnan hyvinvoinnin  eteen.

3 kommenttia:

 1. Sebastian on myös määritellyt itsensä biseksuaaliksi. Hän taitaa olla monella tapaa vaarallinen.
  Teuvo on tavis ja Halla-aho ilmeisesti pitäytyy teorioissa, eli ei vaaraa heissä.

  VastaaPoista
 2. https://www.youtube.com/watch?v=h4-BXs3_fPM

  Näin Helsingissä 25.10.2015

  Mistä he osoittavat mieltään? Valittavatko he taas jostain? Voisivat järjestää kyllä kulkueen kiittääkseen Suomea siitä, että on otettu sekä oikeat pakolaiset, että elintasopakolaiset vastaan. Nyt heidän viestinsä menee hukkaan. Ajan hukkaamisen sijaan voisivat tehdä jotain kunnollista, kuten pohtia millä tavalla voisivat TYÖSKENNELLÄ SUOMESSA ja ADAPTOITUA Suomeen. Onko rasistista, jos olen sitä mieltä että yhteiskunnassa on tehtävä töitä?

  VastaaPoista
 3. Kaikkien niiden Suomen kuntien, joissa jo nyt on vastaanottokeskus, tai piakkoin tulee, koulutoimi tulee pian kärsimään, ja lopulta romahtamaan.

  Ensin siinä vaiheessa (eli jotakuinkin nyt) kun vastaanottokeskuksiin sijoitettujen perheiden lapset lähtevät näinä päivinä kouluun. Esim. Lahdessa ensi viikolla. Jo nyt ruvella olevat koulut ottavat vastaan nämä lapset, jotka ovat poikkeuksetta "erityisoppilaita".
  Jo nyt luokkakoot ovat liian suuria. Jo nyt suomalaisia "erityisoppilaita" on koitettu sopeuttaa ns. normaaliluokkiin koska erityisopetuksen määrärahoja on järjestelmällisesti supistettu. Siihen soppaan heitetään nyt aivan uudet mausteet.

  Lapset, jotka eivät osaa lukea eivätkä kirjoittaa. Eivät ainakaan latinalaisella kirjaimistolla. Jos edes jotenkuten, niin arabialaisella kirjaimistolla.

  Eivät osaa suomea.

  Eivät käytöstapojamme, käsitteitämme, ehkä edes koulun vessan käyttöä.
  Eivät ehkä suostu syömään kouluruokaa, jos se ei ole "halal". Jos syövätkin, vanhemmat saattavat hyökätä koulua vastaan koska koulu on syöttänyt ruokaa, joka on "haram". Tästä(kin) on kyllin esimerkkejä. Jopa Suomesta, mutta varsinkin Ruotsista.

  Tarkoittaa sitä, että opettajien kaikki huomio menee uusien "erityisoppilaiden" kotouttamiseen/sopeuttamiseen/huomioonottamiseen. Tilanteesta ehkä voitaisiin päästä pienemmällä katastrofilla, jos meillä olisi entisenlainen kouluavustajien määrä. Vaan kun ei ole. Sekin resurssi on jotakuinkin karsittu, turhana kulueränä.

  VastaaPoista