Lepäävä silta

Lepäävä silta

tiistai 5. toukokuuta 2015

Hallertauer Taurus


Tänään DHL  toi suoraa Saksasta kotiovelle  Hallertauer  Tauruksen. Hän on söpö, niin kuin hyvin kuvasta  näette. Hän on Eickelmannin  puutarhan tuotteita ja halpa kuin mikä. Parasta  kuitenkin on se, että  hänen käpyjensä alphahappo – prosentti  on 12 – 17 %. Tällä Tauruksella voi siis korvata vanhan ja  elähtäneen Magnum humalan, mutta mikä parasta, Taurus on sekä katkerohumala, että aromihumala.

Neuvottelin  hänelle paikan  puutarhan nurkkaan . Istutus sujui  hyvin. Ensi viikolla on haettava kuusikosta  tukisalot ja samaan aikaan varjeltava  nuorta neitoa pakkaselta.  Myöhemmin  häntä on varjeltava  myös uros –Tauruksilta, sillä  jso pölyttyminen  tapahtuu, tauruksen kävyt ovat menettäneet suuren osan taikavoimastaan ja  sitten onkin ihan sama, lisääkö niitä IPA – oluen keittovaiheessa vai ei. Hänet pitää pitää neitseellisenä ja  hänet saa nyt ympäröidä vain toisilla   neitohumala- kasveilla.

Ja huomenna  avautuu golfkenttä. Ihan  hyvä viikko  tästä taitaa  sentään tulle, vaikka huomenna komennus  onkin näyttökokeen valvojaksi. Tylsää hommaa.  Pitää valvoa vain se, että alaikäiset eivät laita tupakaksi  kesken näyttökokeen. Kysellä ne voivat toisiltaan vaikka kuinka paljon. Siinä ei juurikaan tietoa siirry, luulen minä.


Tänään  unohdin kaksi opiskelijaa harjoitustyömaalle. Kun he olivat minua odottaneet saapuvaksi  45 minuuttia, sain  aika viileän puhelun herroilta. Jotenkin tapaus lämmitti mieltäni. Riiviöt eivät ole  enää mielessäni  joka heti. Minä  pystyn jo unohtamaan heidät. Sekin on aika lupaavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti