Lepäävä silta

Lepäävä silta

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Niinpä ......

Edellisen  postauksen  kuvassa esiintynyt  henkilö oli kuulemma puristellut naisten pyllyjä. Se tekee kipeää, ymmärrän niin. Tissejäkään ei pidä  puristella, sillä siitäkin voi saada  ulkoruokintaa ja  ovensuupenkillä nukkumista.

En lähde tämän enempää avautumaan asiasta.

Aihepiiriä voisi tarjota kuitenkin jollekin suurinumeroiselle  TV- kanavalle. Siellähän alkaa kuulemma kohta reality-sarja, jossa esitellään Suomen surkeimpia timpureita. Lukijat voivat vähäisellä analogialla kehitellä  asiasta mielessään uuden sarjan.

Tasapuolisuuden vuoksi pitänee ehdottaa myös,  että omasta ammattiryhmästäni saisi  ainakin yhtä herkullisen  televisio - spektaakkelin.  Paljon hyviä  pedakoomikko - tarjokkaita löytyy.

On lähdettävä kuitenkin koulutukseen. Kouluttajina  toimi kaksi naishenkilöä, joista toinen on erittäin räväkkä suustaan ja  toinen pärjäisi  koska tahansa valtakunnallisissa kauneuskilpailuissa. Yritän pitää näppini kurissa ja nauttia kaikesta siitä hunajasta, mitä iltapäivällä on odotettavissa.

2 kommenttia:

  1. Vaan tänäänpä rääkyi iltapäivälehti (jo aamupäivällä, huoh...), että on tämä ortodoksipappi vielä alttarilta kaksimielisiä jutellut.
    Kaksinaismoraali se taas kukoistaa, mutta mitäpä tuosta pauhaamaan.
    Täytyy vain olla tyytyväinen, ettei ole meidän sakasteissa noita korvia ollut, saattaisi päästä meikäläinenkin kerran elämässään lööppeihin...

    VastaaPoista
  2. Parempi olla puristelematta naiskouluttajia, ettei joudu ulkoruokintaan...

    VastaaPoista