Lepäävä silta

Lepäävä silta

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hede ja emi sekä MelaAikoinaan pidettiin  lisääntymiseen  liittyviä asioita niin  puhtoisina, että  Neitsyt Maria oli  käsitevalikoiman  brutaalimmasta päästä  ja  kaikki muu yritettiin kuvailla sitten  hieman neutraalimmin.
 
Eilen asiakkaina  oli  reippaita  ja  ulospäinsuuntautuneita  nuoria naisia. He  räpyttelivät  silmiään ja  tekivät itseään tykö, sen verran kuin nyt sen ikäinen osaa. Oli mukava opettaa. Tunnelma  oli vapautunut, riehakas, mutta samalla kertaa sentään kohtuullisen  asiallinen.
 
Nuoret naiset   kehottivat minua tutustumaan  kahvitunnilla  ruokalan torttuihin ja piirakoihin. Yritin väistää houkutukset ja  menin  oppilaitoksen kirjastoon.
 
Löysin kasvioppi - kirjan, joka oli tarkoitettu tyttökouluille. Tekijä oli Akusti Juhana MELA. Tämän näköinen  kaveri.
 
Kahvitunnin jälkeen minua  hymyilytti. Opetuksesta ei meinannut tulla  mitään. Pohdin mielessäni  mielenkiintoisia oppiaineita, joita  voisi nykyäänkin  eriyttää sukupuolten  kesken. Erityisesti minua kiinnosti  kasvitieteilijä MELA ja hänen nimensä  aiheuttamat mielleyhtymät
 
Päivän viimeisillä oppitunneilla pari nuorta neitokaista  istui lattialla ja  toiset kaksi  hieroivat  lattialla istuvia. Neitokaisten  ruusunnuppu - suukkosista  pääsi  ilmoille vienoja ja nautinnollisia äännähdyksiä. Onneksi  olin  ihan finaalissa 7 tunnin urakkani kanssa.
 
Tule nopeasti seniili vanhuus !!!  Elämä on aivan liian  mielenkiintoista näin vanhalle miehelle.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti