Lepäävä silta

Lepäävä silta

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Omituista aikaa edelleen

Joudun  mahdollisesti  työpaikan pikkujoulu- illanviettoon. Tilanne tosin vähän elää koko ajan. Venäläinen  sotilaskone on ammuttu alas ja esimies on vatsainfulenssassa. Kaiken lisäksi työkaverit ryhtyivät syöttämään omia töitään  tänään minulle.

On siis mahdollista, että  pidän  rauhallista koti-iltaa parempana vaihtoehtona kuin  pikkujouluja. Sitä paitsi, minä en  laula karaokelauluja, enkä ole vielä aivan toipunut edellisistä pikkujouluista.

Ja lepakot  ovat  jälleen heräämässä.

Varma merkki  siitä on se, että työpaikan  touhu  näyttää omituiselta, työkavereiden jutut  kummallisilta  ja oma käytös  muuttuu  samaan aikaan hektiseksi. Eikä sitä itse  huomaa. Ihminen herää klo 02.39  aamulla ja ryhtyy miettimään, miten  piruilisi  työkavereille, kunhan   ne ymmärtävät herätä ja töihin tulla.

Samaan aikaan kirjojen lukeminen on jälleen kiihtymässä. Sivupalkista voitte seurata , mitä kaikkea sitä  epätoivoisesti kahlaa läpi, kun mikään ei enää tunnu miltää. Siis, kun normaalin elämän aistideprivaatio   on vienyt mausteet  pois,  niin niitä on ryhdyttävä metsästämään. On taas alkamassa  epätoivoinen kokemuksien metsästys. Ja mikä tahansa kelpaa,  voin vakuuttaa.

Ilmottauduin jopa  jänisjahtiseurueeseen.

Se on touhua, jota olen yrittänyt välttää viimeiseen asti. Nyt sitten minullekin määrätään joku  polunreuna, jossa  odotan  kauhuissaan pakenevaa rusakkoa haulikon kanssa. Jäniksestä saan tietenkin jänisruton. Ja joudun sairaalaan. Ja hoitajaksi tulee 60 vuotias  kapiaisenleski, joka  määrää minulle peräruiskeet ja  vatsatähystykset.

Pahinta kuitenkin on  se, että  tänään iski  työreissu  Kajaaniin  perjantaiksi 11.12.  Ajatelkaa.

 Ensin ajat  läpi puolen Suomen torstai-iltana. Sitten vietät " rajun  hotelliyön Kajaanissa " Sitten  istut  seminaarissa  kello 16  asti.

Sen jälkeen  ajat läpi perjantaiyön taas kotiin. Työreissu Kajaaniin perjantaiksi...... ei ymmärrä ei ymmärrä.

Jotain kummallista ja kamalaa  on ilmassa


Ps....

Juuri tuli  sähköpostiin tieto, että 10.12. torstaina on työreissu Kokkolaan. Juttu muuttuu yhä omituisemmaksi. Perjantaina 18.12. olisi tilaisuus  Oulussa.....Hmm.. . voisiko  ihminen  vötkyillä koko viikon  Keski-Pohjanmaa - Kainuu  akselilla.?   Kuulostaa aika haastavalta. Sidosryhmälyhenteet  turneelle  ovat  toistaiseksi  Kurre, Tukes ja UniOulu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti