Lepäävä silta

Lepäävä silta

perjantai 20. marraskuuta 2015

Ole valmis !

Minä olen valmis. Valmis  lomalle ja lataamoon ja vaikka mihin. Turvallisuuspäällikkönä oloni on hyvin turvaton juuri nyt. kaikki muut ovat lähdössä kotiin. Minä päivystän ja odotan partiolaisia

Työnantaja  on  päättänyt  tulosjohtamisen periaatteiden  mukaisesti  laittaa  rakennusmassan  tuottamaan myös  viikonloppuna. Tulossa  on  partiolaisia viikonloppuleirille. Minä olen vastuussa tilojen turvallisuudesta ja  nyt huomaan, melkein kaikesta muustakin.

Asiakkaat saapuivat  vanhalla väyrysmersulla  puolitoista tuntia myöhässä. Talonmies  kävi kuumana. Saunan kiukaat piti ohjelmoida  mutta  talonmiehen  kuumuudella ei niitä sentään saada lämpimäksi. Viimein saatiin sitten aikataulut  saunomiselle ja voitiin ohjelmointi ja ajastus suorittaa.

Ensimmäisessä autossa oli sen näköisiä tyttäriä että he ovat  isojenpomojen  tyttöystäviä. Loput tulevat illan pimetessä, kunhan  etukomennuskunta on saanut  värivalot, äänentoiston, vilkkuvalot, savukoneet  ja   skriinin kuntoon. Eivät nämä taida mennä ollenkaan metsään.

Raahasin  kolme isoa jauhesammutinta  urheiluhallin nurkkiin. Eteiseen laitoin  metriä pitkän katastrofiensiapupakkauksen pystyyn  Sitten  tapiseerasin  hälytysohjeilla koko  jumppasalin. Nyt sitten vaan  rukoillaan  ja toivotaan, että kun vahinko tulee, partiolaiset ovat yhtä paljon  myöhässä kuin saapuessakin.

Työsuojeluvaltuutettu evästi minua ja sanoi, että suurimmalle koetukselle joutuu turvallisuusvastaava ja toiseksi suurimmalle viemäriputkisto, joka  on mitoitettu hikiselle sählyjoukkueelle, joka vain hikoilee ja juo, mutta ei ollenkaan käy vessassa. Väkeä piti tulla ensin  500. Sitten niitä piti tulla 350. Viime viikolla ilmoitettiin, että niitä tulee vain  135. Tänään luku  näyttää olevan  sitäkin pienempi.

Toivon mukaan eivät tee nuotioita sisälle, eivätkä vuole pajupillejä terävillä partiopuukoilla. Minä meinaan noutaa  kotoa  kolkkapoikahuivini ja kokeilla saisiko sillä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta kerjättyä ja sosiaalista hyväksyntää.  Sitten soitan vartiointifirman päivystykseen ja varoitan, että  vartiomiehen on syytä jättää susikoira  autoon,  kun tulee  tekemään  yöllistä valvontakierrosta. Nämä saattavat  ammuskella täällä katajapyssyillä ja  pimeässä lipunryöstö - leikkejä  leikkiä. Melkoinen  viikonloppu on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti