Lepäävä silta

Lepäävä silta

torstai 10. syyskuuta 2015

Antiokian vieraat

Aamun tunnussana kertoo meille Antiokian tapahtumista

" And if Russian pilots carried out airstrikes, administration officials say, the choice of targets might further aggravate the growing chaos. Russian strikes on Islamic State militants could interfere with, or at least complicate, the air operations that the United States-led coalition is already conducting in Syria against the group. But if Russia targets rebel groups that are opposed to Mr. Assad, they might be striking some of the moderate Syrian fighters who have been trained by the C.I.A. and the Pentagon." ( The New York Times)

Ja huonosti minä muutenkin nukuin viime yönä. Lähden  nuorison kanssa  koneita päristelemään. Nämä ovat kaikki rauhankoneita ja soveltumattomia kanssaihmisen  tappamiseen. Sikäli mieleni on rauhallinen ja tyyni

2 kommenttia:

 1. Katala on tämä maailma. Kerrankos amerikkalaisia joukkoja noilla main on ollut, mutta että venäläisiä.

  Ja vielä hämmästyttävämpää on se tieto, mistä on Äitis vastakohdan rahoitus ja asevarustelu.

  http://www.globalresearch.ca/logistics-101-where-does-isis-get-its-guns/5454726

  Toisaalta, tuohon en osaa hakea mitään lähdekritiikkiä, voihan se olla yhtä fiksu linkkaus kuin Facebookissa iltapäivälehdet, mv-lehti tai patriootti piste com.

  Pitäisköhän juoda itsensä hengiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äijä olipa hurja linkki !!!!

   Tuota ei ole kukaan aikaisemmin edes miettinyt. Mie taidan tosissaan juoda itteni hengiltä. Yhtälö on aika paha. Harmagedon voi olla oven takana .

   Hieno linkki , Kiitos

   Poista