Lepäävä silta

Lepäävä silta

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Aikaisemmin julkaisematon kirjoitus viime viikolta

torstai.. 


Televisiossa  on kuulemma herroja  tentissä. Heiltä kysytään  asioita ja  kansakunta  arvioi tiukasti, kenen  messiaan alamaista kannattaisi äänestää, jotta  opetuslapsi sitten kuuliaisesti  äänestäisi  tänään nähdyn  suurvisiirin  mielen mukaan.

En ole katsonut  yhtään  vaalitenttiä. Olen käynyt äänestämässä etukäteen, joten minuun ei voi enää vaikuttaa, enkä minä voi enää vaikuttaa. Minä olen äänestänyt  niin, että koneisto itkee ja tuskailee, koska  olen heidän ulottumattomissaan.

Välmerellä mustat muslimit olivat veneessä äänestäneet ja äänestystuloksen mukaisesti heittäneet  12  kristittyä mereen. Ah... maginen luku. Muslimit olivat ilmeisesti  ajatelleet, että veneessä  seilaa kohti Italiaa ja EU -taivasta   12 opetuslasta  jollekin kristitylle messiaalle. Olivat   sitten  Allahin uskoiset tehneet Herodekset ja varmuuden vuoksi riipaisseet kristityt  mereen, ettei  uusia jumalia synny. Tai sitten heille oli ainoastaan syntynyt riitaa siitä, mille rakennustyömaalle kukinkin menee uutta elämää aloittamaan.

Tänään retkellä nuoret miehet kertoivat suureen ääneen  naisjuttujaan. Se  mölinä häiritsi  isäntänä  toimineen  esittelijän  esitystä. Kun syntyi sopiva väli mölinälle, kysyin  suuriäänisemmältä, kuinka monta niitä oikein  hänellä on ja haluaisiko hän niistä meille kaikille kertoa? Poika vastasi, että hänellä on  jokasormelle nainen ja   pari vielä  varpaillekin. Poika  jatkoi, että ne on lisäksi  kaikki vielä ilmaisia, toisin kuin sulla.

Minun olisi tietenkin pitänyt pahastua  nuoren miehen sanoista, varsinkin kun  kokemukseni maksullisista  naisista  ovat  olemattomat. Käsitin puheenkerran  aikamiehiltä opituksi sananparreksi, diskurssiksi, jota sopivassa tilanteessa toistetaan. Mielessäni kuitenkin  kävi ajatus siitä, että jos olisimme olleet aavalla merellä , gigolot olisi äänestetty  yli laidan.

Paluumatkalla kyseinen nuorimies sitten  kittasi  energiajuomaa niin paljon, että  lopulta oksensi  ensin eväspussinsa  täyteen ja sitten kun pussi ei enää kestänyt  hapokasta mössöä, oksensi auton lattialle.

Oksettava päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti