Lepäävä silta

Lepäävä silta

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Tuloksia

 
 
 
 
 

No, niin. Tässä ovat 17 vuotiaiden nuorten miesten intohimot ja kuvitelmat taulukko - muodossa. Automerkit ovat ylhäällä x -akselimaisesti vaakasuorassa ja huulet pystyssä vasemmassa reunassa. Alkuperäinen kuvahan oli tämä. Vastaajia oli 15.
 
A- tyypin nuoren naisen kirkkaat huulet kiinnostivat tietysti eniten. A- tyypille antautuisi 9 nuortamiestä. Autojen suhteen mielipiteet hajaantuivat. vain 2 valitsi BMW- merkin ( 13 %) , 2 myös valitsi Audin ( 13 %) ja loput viisi ( 33 %) valitsivat konservatiivisesti Mersun
B- tyypin huulia ei kukaan kokenut kiinnostaviksi.
 
C- tyypin hillityt ja vähän vanhemman naisen huulet kiinnostivat 6 ( 33 %)vastaajaa. Yksi vastaaja ( 6,6 %) olisi vienyt c -tyypin huulet Audin nahkapenkeille, mutta kaikki muut, eli viisi vastaajaa ( 33 %) olisivat vieneet nämä huulet Mersun tuoksuja haistelemaan
 
Voimme siis todeta ainakin sen, että nuoret miehet eivät ole erityisen valmiita turvautumaan Bemariin, jos muitakin autoja on tarjolla. Toiseksi näyttäisi siltä, että jos on halukkuutta valita huulet värimaailman kirkkaammasta päästä siten, että huulet myös indikoivat mahdollista nuorta ikää ja rietastelua, autojenkin suhteen ollaan valmiit hyväksymään mikä merkki tahansa.
 
Jos taas nuorimies on konservatiivisesti suuntautunut ja himoitsee hillittyjä huulia, hän suurella todennäköisyydellä on valmis valitsemaan myös autonsa konservatiivisen merkin mallivalikoimasta.
 
Otos on tietenkin pieni . Kiin - neliötestiä en ole tehnyt, mutta ilmankin on helppo sanoa, että kaikki tilastotieteen periaatteet on tässä ohitettu. Tarkoitus olikin ainoastaan selvitä yhdestä oppitunnista.

3 kommenttia:

 1. JR
  kuten vaikenemisesta huomasit, testi oli yli-ikäisille vajavainen.
  Ite oisin kaivannu ladaa ja hampaattoman ämmin suupieltä.

  VastaaPoista
 2. Nuori mies on terve , kun ajattelee pusuhuulia.
  No, mikä olisi toinen vaihtoehto?

  VastaaPoista
 3. Anonyymin ja HikkaJ:n kritiikki ja pohdiskelu otetaan kiitollisena huomioon. Toden totta, meille varttuneille tässä ei ollut oikein mitään. Opel, VW ja Fiat puuttuivat.

  VastaaPoista