Lepäävä silta

Lepäävä silta

tiistai 12. tammikuuta 2016

Sosiologista askartelua

Nuorison mielenkiinnon  ylläpitäminen vaatii kekseliäisyyttä ja innovatiivisuutta. Silti  joskus kaikki menee  mönkään.  Joskus taas syntyy riemastuttavia  oppimistuloksia ja  innokasta syventymistä  tehtävään.
 
Tänään minulla oli välipalana tällainen  pikku tehtävä. Siinä vasemmalla puolella  kirjaimin on koodattu  kolmet   huulet. Oikealla puolella  on taas numeroilla kuvattu kolme nuorison ihannoimaa automerkkiä.
 
Kohderyhmän keski-ikä on 17,5 v. On siis oletettavaa, että molemmat kuvasarjat kiinnostavat heitä ainakin jossain määrin. Pyysin heitä tutkimaan huulia ja  autoja. Sitten pyysin heitä valitsemaan  sen huuli/auto  kombinaation, jonka he uskoivat omasta mielestään  tarjoavan heille suurimman  maallisen ja taivaallisen nautinnon.
 
Vastaajia oli 15.  Tulokset olivat oivallisia ja  henkeäsalpaavia.
 
Jos lukijat olisivat höveleitä ja vuorostaan nyt vastaisivat. Vastauksen voi lähettää  kommentoimalla  tätä kirjoitusta kirjain-numero yhdistelmällä sekä sukupuolella. Etusija annetaan tietenkin  tässä demonstraatiossa  miespuolisille lukijoille. He voivat kommentoida  oman mielipiteensä. Naispuoliset kommentoijat voivat taas  vastata sen, mitä he arvelevat  nuorten miesten vastanneen.
 
Minä sitten  voin  kommentoida  ja vertailla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti