Lepäävä silta

Lepäävä silta

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Jahti

Erkkolainen kuolinkamppailussa koriseva  aviisi on käynnistänyt  EU:n asedirektiivin  tiimoilta  direktiiviä puolustavan kampanjan. Silmätikuksi ovat joutuneet metsästäjät, reserviläiset  sotilasviranomaiset ja muut ajattelevat kansanosat.

Luulen, että tämä rohkeudenpuuska syntyi  samaan aikaan kun  kävi ilmi se, että  SDP oli lihonut oppositiossa  ja  AKT  oli pullistumassa  kuorestaan ulos. Pääkaupunkiseudun media  ei pysty juuri koskaan hillitsemään itseään, jos on mahdollisuus  kytkeä SELLO-ampuminen JOKELA -ampumiseen ja kumma kyllä, sitten ei enää tarvitse muistella KAUHAJOKI -draamaa. Riittää, kun puhuu lukijoille niillä argumenteillä ja sillä kielellä, jota   siinä osassa  Suomea  ymmärretään ja puhutaan.

Luulen kuitenkin, että perimmäinen syy  erkkolaisen esiin tulolle on se, että he näin haluavat paheksua sitä, että julkinen mielipide, maanpuolustushenki ja isänmaallisuus voisivat kerrankin saada aikaan  jonkin sortin  vastustusta  Brysseliä ja suurta koneistoa vastaan. Olisihan se Helsingille ja erkkolaisuudelle suuri murhe ja vaara, jos sen kaltainen omilla aivoilla  ajatteleminen laajenisi ja  sitä  alkaisi esiintymään  enemmänkin yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Ei erkkolainenkaan  voi jatkuvasti elää vain sillä, että se etsii vikoja poliisin toiminnasta , puolustelee raiskaustilastoja ja   kasvattaa nuorta toimittajasukupolveaan syljeksimään kaikkea mikä liikkuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti