Lepäävä silta

Lepäävä silta

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ankkalinnassa tapahtuu

Vesa Keskinen , Akua Ankka -sarjakuvan  suuri ihailija, on tekemässä jälleen  paluun otsikoihin. Iltalehti  on tehnyt jutun tuoreen aviomiehen  tuskasta. Hän on vähän epätietoinen nyt siitä, onko hän naimisisssa, vai eikö hän ole ?

Tämä Ajatusten  Lapuanjoki,  Mietelauseiden  Nurmoo ja  Mainostoimistojen Kauhu on jälleen tehnyt tyhjäksi  ja tyhmiksi kaikki  markkinoinnin oppikirjat ja kauppatieteiden opit. Tämä Suomenselän Keynes  iski silloin kun  yleisö on  haavoittuvimillaan. Hän  iski silloin kun  lomarahoja ja loma-ajna palkkoja maksetaan tässä maassa.

Mennä nyt naimisiin  kirkollisin menoin, mutta ei kuitenkaan kuuluta kirkkoon ??

Tuommoisen julkisuuden hankkiminen manostoimiston   kautta olisi maksanut Keskiselle  abouttia rallaa 300 000  - 500 000 euroa. Nyt  se maksaa korkeintaan   vähän itsetuntoa ja pikkuisen  omatuntoakin.

Naimisissa  olevana miehenä, avioliiton solmimisprosessin läpikäyneenä ja ev.lut. kirkon jäsenenä voin vakuuttaa, että pääsääntöisesti  on kohtuullisen  mahdoton päästä kristilliseen avioliittoon , mikä li ei kuulu kirkkoon. Harvapa edes yrittää sitä. Keskinen ei kuitenkaan omiensanojensa mukaan  tullut asiaa ollenkaan ajatelleksi.

Uskoo, ken tahtoo.

Keskinen on antanut ymmärtää, että kun hän tuotteistaa itsensä mainostarkoituksessa, hän  säästää markkinointi- ja mainoskuluissa pari kolme miljoonaa vuodessa. Sellainen on tavallaan viisasta ja järkevää. Jos luonto antaa periksi.

Keskinen voisi mennä vaimonsa kanssa maistraattiin. Sellainen siviilivihkiminen  onnistuu ihan farkuissa ja  T-paidassa, arkenakin ja  ilman  mitään muodollisuuksia. Vaimonsa katolinen  usko tuo tietysti siihenkin asiaan  uutta maustetta, mutta luulenpa hyvinkin, että Keskinen osaa  tuotteistaa  myös maistraattivihkimyksen oikein mallikaasti

Sen jälkeen Keskinen voikin sitten  keskittyä DNA -testien potugalinkielisiin  koukeroihin. Niihin  lehdessä jo viitattiin aika vahvasti. Lehti ounastelikin vähän sitä, voisiko Vesa - herra olla kuitenkin  edelleen  lapseton poikamies.

Farssiin osallistunutta pappismiestä minun tulee vähän sääli. Hän on tässä joutunut tahomattaan  kummalliseen välikäteen. Hänet tunnetaan joviaalina kansanmiehenä, joka on aina valmis auttamaan  ihmisiä ja  julistamaan  anteeksiantavaa sanaa. Nyt  hän on joutunut kummalliseen tilanteeseen, jossa on pohdittavaa eläkepäivien ratoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti